Nová vizuální identita GHMP

CZECHDESIGN uspořádal další významnou veřejnou soutěž a výhercem se stalo Anymade Studio, které mimo jiné vytvořilo také vizuální identitu samotného CZECHDESIGNU.

Soutěž byla dvoukolová a do druhého kola postoupilo 5 finalistů – Anymade Studio (1. místo), Studio Petrohrad (2. místo), Tom Garcy (3. místo), ReDesign Studio (4. místo) a Jan Slabihoudek (5. místo). Celý článek o finalistech včetně vizuálů najdete zde.

Tento můj příspěvek se věnuje především účastníkům prvního kola, jelikož GHMP uspořádala výstavu všech prací. Tuto výstavu jsem navštívil a byla ukončena 7. 10. 2017. Musím říci, že jsem čekal o něco hezčí zpracování výstavy a dva monitory s rotujícími vizualizacemi mi přišly poněkud málo. Samozřejmě, že v Colloredo-Mansfeldském paláci byly vystaveny i velké tištěné bannery finalistů, ale po obdržení pozvánky na výstavu jsem byl přesvědčen, že to bude mít trochu vyšší úroveň. Nevadí.

Pro ty z vás, kteří jste zvědaví na ostatní návrhy, které do druhého kola nepostoupily a na výstavě jste nebyli, je tento příspěvek. Jak jistě poznáte, výstavy se rozhodlo neúčastnit několik soutěžících zřejmě z vlastních důvodů. Takže v číselné řadě chybí několik návrhů, je také možné že se mi nepovedlo vyfotit opravdu všechny, ale věřím, že mám skoro všechny. Návrhy byly číselně označeny a pravděpodobně to bylo dle toho, jak do soutěže přišly.

 

Účastnící druhého kola

Budu rád, když mi do komentářů sdělíte svůj názor a třeba vyzdvihnete ty návrhy, které vás oslovily. Já osobně musím říci, že tam je několik opravdu povedených prací, které bych býval viděl ve druhém kole opravdu rád.

 

Děkuji za čtení a směle do komentářů 🙂

4 komentáře: „Nová vizuální identita GHMP

  1. Elle Ven píše:

    Me zaujaly tyto: 3 (je jiné, než ostatní, je tam ten organický tvar, ale nemůžu se zbavit dojmu, že mi to něco připomíná), 49 (cením hlavně nápad, ale chtělo by to ještě hodně práce) A pak tu mám postřehy k dalším (co mi připomínají): 78 – struny podzimu, 32 – jakekoliv trendy hipsterske logo, 46 – čez, 41 – ten mondrian by asi neprošel kvuli autorskym pravum. Skoda, ze nektere maji jen jeden slide, ze neni videt vic aplikace.

    To se mi líbí

Napsat komentář